Pihasuunnitelma

Toivepiha laatii kauniit ja selkeät pihasuunnitelmat vahvaan ammattitaitoon pohjautuen ja vuosien myötä syntyneen kokemuksen tuomalla varmuudella. Asiakkaitamme ovat yksityispihojen omistajat, taloyhtiöt, yritykset ja muut yhtiöt. Pihakohteet voivat olla uudiskohteita tai vanhoja pihoja ja puutarhoja, jotka kaipaavat harkittua uudistamista.

 

Kokonaisvaltainen pihasuunnitelma

Perusajatuksemme on luoda helppohoitoisia ja toimivia ratkaisuja Suomen vaihteleviin ilmasto-oloihin. Toiminnan vahvuutena ovat luovuus, vahva ammattiylpeys sekä vuosien myötä laajeneva kasvituntemus. Toiminnassamme otamme vastuuta ympäristöstämme ja huomioimme kestävän kehityksen ja ympäristörakentamisen pihasuunnittelussa.

Pihasuunnitelma rakenteista pintamateriaaleihin ja istustuksiin

Toivepihan pihasuunnitelma sisältää kokonaisvaltaisen pihasuunnittelun. Se tarkoittaa, että suunnittelussa huomioimme pihan rakenteiden ja toimintojen sijoittelun huolellisesti ja mm. valitsemme pihavalaisimet ja mietimme niiden sijainnit piha-alueelle. Huomioimme toiveesi tarkoin. Harmoniset ja kauniit piha-alueet syntyvätkin huolellisella pihasuunnittelulla.

Pihasuunnittelussa ratkaistaan toiveittesi ja ehdotustemme pohjalta pihan eri pinnoitevalinnat kuten patiot, käytävät, nurmikot, niityt ja kuntta-alueet sekä terassit. Pihasuunnitelma sisältää säilytettävät kasvillisuusalueet, uudet istutusalueet, kasvien tarkan istutussuunnittelun ja yksityiskohtaisen kasviluettelon. Halutessasi keskitymme vain tarvittaviin pihan osa-alueisiin, mutta mieluiten suunnittelemme samalla koko pihakokonaisuuden kuntoon.

 

   

 

Lisätilauksena voit tilata töitä tarkentavan pihasuunnitelman
työpiirroksen:

 

 

Pyydä tarjous pihasuunnitelmasta!

Teemme pihasuunnitelmasta tarjouksen, jonka jälkeen toimeksiannon saatuamme pidämme yhdessä aloituspalaverin pihasuunnittelusta. Laadimme pihaluonnoksen, joka käydään yhdessä läpi. Tämän jälkeen pihasuunnitelma laaditaan valmiiksi ja saat tarvittavat määrälaskelmat käyttöösi.

Saat valmiin pihasuunnitelman pdf-tiedostona sekä suunnitelmapaperina. Meillä pihasuunnitelma sisältää myös piharakentamisen suuntaa-antavan kustannusarvion.

Pihasuunnitelman lisäpalveluna on mahdollista tilata:

 • detaljipiirrokset
 • työpiirros
 • työseloste
 • puutarhan hoito-ohjeet
 • vanhan pihan inventointi, kunnostussuunnittelu ja hoitosuunnitelma
 • piharakentaminen ja pihan hoitotyöt
 • myöhemmät pihaneuvontakäynnit

 

HINNASTO

 • Pihasuunnittelu alk. 990 €

  Teemme tarjouksen suunnittelusta, koska jokainen piha on erilainen.

 • Pihakonsultointi 350 € / 2 tuntia

  Ylimenevä aika 50€/tunti. Pihakonsultointikäynnillä saat halutessasi myös tarkennetun tarjouksen pihasuunnittelusta.

Matkakulut lisätään hintaan:

 • Lohjan seutu 20€
 • muu Länsi-Uusimaa ja Salon seutu 35€
 • Pääkaupunkiseutu ja Turku 45€
 • Muu Etelä-Suomi ja Suomi sopimuksen mukaan
Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Pihasuunnittelusta saa kotitalousvähennyksen verotuksessa, mikäli pihasuunnittelu on osana tilattua puutarhatyötä. Pihakonsultointikäynti on kotitalousvähennyskelpoista työtä. Löydät lisätietoa: vero.fi

 

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja:

Sanna Moilanen
suunnitteluhortonomi / maisemasuunnittelija
Puh. 050 591 1234
sanna@toivepiha.fi