Karviaispensaan hoito

Toivepiha tarjoaa karviaisen hoitoa ja muiden marjapensaiden hoitoa Länsi-Uudellamalla. Hoitopalvelut pitävät sisällään karviaisen istutuksen, lannoituksen tai karviaispensaan leikkauksen. Meiltä saat myös muut hedelmäpuiden, pensaiden hoitopalvelut.

Toivepiha on piha- ja viherrakentamisen ammattilainen, jolta saat laadukkaan pihasuunnittelun, piharakentamisen ja pihanhoitotyöpalvelut.

Ota rohkeasti yhteyttä.

 

Karviaisen istutus

Karviaispensaan istutuksen yhteydessä, autamme valitsemaan pensaalle oikean kasvupaikan pihaltasi tai keittiöpuutarhastasi. Karviainen tarvitsee myös oikeanlaisen kasvualustan ja riittävästi valoa. Istutetun karviaisen tyvi on hyvä suojata kuorikatteella, jotta rikkaruohot eivät pääse tukahduttamaan sitä.

 

Karviaisen lannoitus

Karviainen ei ole kovin vaativa lannoitettava. Kevätlannoitus voidaan hoitaa yleislannoitteella. Syyslannoitus kannattaa aloittaa jo elokuussa ja sen avulla voidaan auttaa seuraavan vuoden kukintaa merkittävästi.

 

Karviaispensaan leikkaus

Karviaispensas ei vaadi leikkaamista joka vuosi. Leikkaamisella voidaan auttaa istutettavan taimen haaroittumista tai vauhdittaa karviaispensaan uusiutumista. Varsinaista harvennusleikkausta ei tarvitse tehdä istutuksen jälkeen muutamaan vuoteen. Ylläpitoleikkauksella poistetaan kuolleet, vahingoittuneet ja maahan kaatuneet oksat.

 

Tilaa hoitoleikkuut ammattilaiselta

Hyödynnä kotitalousvähennys ja tilaa puiden ja pensaiden leikkuutyöt ammattilaiselta. Käytössämme on ammattilaistason erikoisleikkurit, joilla saadaan siisti leikkauspinta hoidettaville puille. Näin vähennetään kasvisairauksia. Puutarhurit osaavat katsoa tarvittavat leikkaukset kasveille.

Hinta 55€ / tunti / puutarhuri. Minimityömäärä 3 tuntia.

Matkakulut lisätään hintaan:

  • Lohjan seutu 20€
  • muu Länsi-Uusimaa ja Salon seutu 35€
  • Pääkaupunkiseutu ja Turku 45€
  • Muu Etelä-Suomi ja Suomi sopimuksen mukaan
Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

 

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja:

Sanna Moilanen
suunnitteluhortonomi / maisemasuunnittelija
Puh. 050 591 1234
sanna@toivepiha.fi