Pihasuunnittelu

Toivepihan päätoimialana on pihasuunnittelu yli 25 vuoden kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla.

Pihasuunnittelukohteitamme ovat olleet erikokoiset yksityispihat, mökkipihat, taloyhtiön piha-alueet, rivitalojen pihat, yrityksien ja julkisten alueiden viheralueet. Pihakohteet ovat uudiskohteita tai vanhoja pihoja ja puutarhoja, jotka kaipaavat harkittua uudistamista. Toiminta-alueemme pihasuunnittelussa keskittyy Etelä-Suomeen Uudellemaalle ja Salon seudulle, sopimuksen mukaan myös muualle Suomeen.

Vahvuutenamme meillä suunnittelutyössä on pitkä käytännön piharakentamisen ja puutarhan hoidon kokemus. Toivepiha tekee nimensä mukaisesti pihasuunnittelun toiveittesi pohjalta ja vahvaan ammattitaitoon pohjautuen, selkeitä ja kauniita pihaympäristöjä.

 

Sujuvampaa piharakentamista

Pihasuunnittelun yksi ensisijainen etu on, että puutarhan ja pihan rakentaminen nopeutuu piirroksen ansiosta ja pihasuunnittelu tarkentaa viherrakentamistöiden valmistelua. Pihasuunnitelma maksaa mielestämme hintansa takaisin. Asiantunteva pihasuunnittelu antaa lisäksi tulevaisuudessa vastinetta rahallesi, kun kiinteistösi arvo nousee kauniimman viherympäristön vuoksi!

Pihasuunnittelun kuvaus

Pihasuunnittelu on prosessi, jonka aikana tapaamme aloituspalaverissa, myöhemmin pihaluonnoksen esittelyn puitteissa ja lopuksi valmiin pihasuunnitelman äärellä. Huomioimme aloituspalaverissa esille tuodut toiveet pihaluonnokseen ja esittelyn jälkeen mahdolliset muutokset korjataan valmiiseen pihasuunnitelmaan.

 

 

 

 

HINNASTO

  • Pihasuunnittelu alk. 990 €

    Teemme tarjouksen suunnittelusta, koska jokainen piha on erilainen.

  • Pihakonsultointi 350 € / 2 tuntia

    Ylimenevä aika 50€/tunti. Pihakonsultointikäynnillä saat halutessasi myös tarkennetun tarjouksen pihasuunnittelusta.

Matkakulut lisätään hintaan:

  • Lohjan seutu 20€
  • muu Länsi-Uusimaa ja Salon seutu 35€
  • Pääkaupunkiseutu ja Turku 45€
  • Muu Etelä-Suomi ja Suomi sopimuksen mukaan
Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Pihasuunnittelusta saa kotitalousvähennyksen verotuksessa, mikäli pihasuunnittelu on osana tilattua puutarhatyötä. Pihakonsultointikäynti on kotitalousvähennyskelpoista työtä. Löydät lisätietoa: vero.fi

 

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja:

Sanna Moilanen
suunnitteluhortonomi / maisemasuunnittelija
Puh. 050 591 1234
sanna@toivepiha.fi